حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان

کرملین امروز (چهارشنبه) در بیانیه‌ای از گفت‌وگوی تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 06
کد خبر: ۲۰۳۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «ریانووستی»، کرملین اعلام کرد که در تماس تلفنی پوتین و بن سلمان، دو طرف تأکید کردند که توافق در زمینه کاهش تولیدات نفتی به تضمین ثبات بازار کمک می‌کند.

در این بیانیه آمده است که رئیس‌جمهور روسیه و ولیعهد عربستان سعودی، همکاری در قالب «اوپک پلاس» را مورد تقدیر قرار دادند و تصریح کردند که توافقات دو طرفه، ثبات بازار انرژی را تضمین می‌کند.

بنا به گفته کرملین، پوتین و بن سلمان همچنین در این تماس تلفنی توافق کردند که تماس‌های شخصی را ادامه دهند. از طرف دیگر، ولیعهد عربستان سعودی، از رئیس‌جمهور روسیه برای حمایت مسکو از درخواست پیوستن عربستان سعودی به بریکس قدردانی کرد.

روز گذشته (پنجم سپتامبر، ۱۴ شهریور ماه)، خبرگزاری دولتی عربستان ه نقل از یک مقام وزارت انرژی این کشور اعلام کرد، ریاض کاهش تولید داوطلبانه خود به میزان یک میلیون بشکه در روز را به مدت سه ماه دیگر تا پایان دسامبر ۲۰۲۳ تمدید خواهد کرد و روسیه هم کاهش ۳۰۰ هزار بشکه‌ای صادرات نفت خود را تا پایان سال ۲۰۲۳ ادامه خواهد داد.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و هم‌پیمانانش از اواخر سال ۲۰۲۲ به منظور تقویت بازار، محدود کردن عرضه نفت را آغاز کردند و در ماه ژوئن توافق کردند که این محدودیت تا سال ۲۰۲۴ تمدید شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار